Legile se schimba permanent, astfel ca, in cazul in care firma dvs. nu are un serviciu intern care sa se ocupe de situatia companiei dumneavoastra, externalizarea serviciilor de drept al muncii este o necesitate, fie ca e punctuala sau permanenta.

PRESTSERV HRC SRL infiintata in anul 2005 asigura servicii de consultanta si asistenta manageriala de specialitate in probleme de securitate si sanatate în munca, situatiilor de urgenta si relatiilor de munca.
Prin aceste domenii de activitate, societatea noastră va poate oferi servicii externe de calitate, prestate de personal specializat în legislatia muncii si in domeniul situatiilor de urgenta.
Profesionalismul, calitatea serviciilor oferite, rapiditatea si promptitudinea cu care raspundem solicitărilor clienţilor au contribuit an de an la cresterea portofoliului de clienti si implicit a cifrei de afaceri.
Interesati de lucrurile cu adevărat importante privind aplicarea prevederilor legale, am cautat permanent ca serviciile noastre sa vina in sprijinul celor interesati.

Serviciile noastre, in domeniul relatiilor de munca, securitatii muncii si situatiilor de urgenta sunt o garantie de protectie pentru angajatori si angajati. Ele vor asigura respectarea celor mai importante acte normative in domeniu, respectiv:
• Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare
• Legea nr. 319/2006 privind sanatatea si securitatea in munca cu modificarile si completarile ulterioare
• Legea nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor cu modificarile si completarile ulterioare

Avantajele evidente pentru dumneavoastra ale externalizarii serviciilor sunt:
1. Reducerea costurilor directe si indirecte!
2. Cresterea calitatii serviciilor!
3. Concentrarea resurselor interne pe dezvoltare!

Specialistii din cadrul PRESTSERV HRC va ofera solutii adecvate privind administrarea personalului si securitatea si sanatatea in munca indiferent de sectorul de activitate:
1. Administrare personal.
2. Securitate si sanatate in munca .
3. Servicii de consultanta situatiilor de urgenta.